Webdesign

Onze Diensten

Wij ontwerpen meer dan websites alleen. Wij ontwerpen de hele user experience en betrekken onze klanten maximaal bij het hele traject om zo tot een optimaal eindresultaat te komen, gaande van een basis website tot een full-option grafisch webdesign, steeds op maat van uw bedrijf.

 

Naast microsites, minisites, commerciële websites, informatieve websites, ... ontwerpen wij eveneens affiches, flyers, visitekaartjes, briefhoofden en toegangskaarten.

Doordachte lay-out & fris design

 

Bij Technicwebdesign bouwen we mooie websites die passen bij de uitstraling van uw bedrijf, maar vooral ook gebruiksvriendelijk zijn.

 

Wij zorgen ervoor dat onze websites een goede usability hebben, dit door middel van een duidelijke structuur en heldere navigatie aan te brengen wat leidt tot een succesvolle website. Een doordachte lay-out en een fris design zijn daarom de basisregels voor al onze websites.

Hoog in Google

 

Scoren in zoekmachines is essentieel om relevante bezoekers aan te trekken. Op basis van een propere en geoptimaliseerde code maken wij uw website vindbaar.

Voor het design en ontwerp van uw website

COPYRIGHT © 2015. Designed by Technicwebdesign.